fbpx skip to Main Content
Gratis verzending boven de €100,- | Verzonden binnen 1 a 2 werkdagen met PostNL

Hello you!

Bij Oker & Mos houden we van zachte, natuurlijke materialen, die mooi en super fijn in gebruik zijn. De print is gemaakt met echt honingraat. We gebruiken deze print omdat we meer aandacht willen voor de (honing)bij en natuurlijk omdat we het super mooi vinden. We snijden het patroon uit een echt honingraam en maken zo verschillende patronen die je terug ziet in onze collectie. We zien het mooie van de natuur als een inspiratiebron. Onze items zijn veilig in gebruik doordat we uitsluitend natuurlijke materialen gebruiken zoals katoen. Al onze producten zijn geschikt voor kindjes met een gevoelige huid.
Onze doeken zijn gemaakt van katoenen mousseline stof, dit is een super zachte en luchtdoorlatende stof die heel fijn is voor de huid van je kindje. Je kunt er goed mee afdrogen maar ook lekker mee knuffelen. Kwaliteit, een mooi design en afwerking is waar we als merk voor staan. Onze collectie bestaat uit 9 items die in al onze 4 kleuren beschikbaar zijn; okergeel, mosgroen, oudroze en zandgrijs.

Heb je een vraag over een product? Stuur dan een mailtje naar; info@okerenmos.nl en we beantwoorden je vraag binnen 5 werkdagen!

Hello this is me!

Ik ben Oker & Mos gestart na de komst van mijn eerste kindje Moos. Hij heeft een gevoelige huid en ik merkte dat ik moeite had om een fijne wikkeldoek, deken of voetenzak te vinden voor hem. Veel producten bestaan uit badstof of een teddy vulling. Dit vond ik zelf niet fijn in gebruik omdat badstof vrij ruw is en teddy best ‘zweet’ stof is wat dan weer huidirritatie kan veroorzaken. Ik kocht wat mousseline stof en ging ermee aan de slag. Na wat testen bleek dat deze stof zo fijn is in gebruik dat ik besloot om nog veel meer voor mijn zoontje te maken. Ik merkte dat er meerdere mensen erg enthousiast waren over mijn items. Vervolgens besloot ik een aantal doeken te maken en verkopen en zo ontstond Oker & Mos. Vanuit liefde voor mijn eigen mannetje en liefde voor het delen van mijn creaties met anderen. Want zeg nou zelf wat is er leuker dan iets fijns delen en ook iets goeds doen voor onze planeet!

2019Oker&Mos_SM-141-1
2019Oker&Mos_SM-118
Back To Top